13 Mart 2013 Çarşamba

CHRISTIAN BALE'İ NEDEN SEVMELİYİZ? SEVMELİ MİYİZ Kİ ACABA?

WHAT CAN I DO SOMETIMES?


1-Benim 5 senedir 3 kilo verme çabama karşılık kendisinin şöyle şeyler yapması bir sebep;


2-90'lar ve 2000lerin en çok çalışan, en verimli, en hırslı oyuncularındandır.Kendisini Steven Spielberg keşfetmiştir.2000 yılında American Psycho'daki performansını görmediyseniz ayıp etmişsiniz demektir.



3-Oynadığı çoğu filmde, kendisi ile yardımcı karakter arasında geçen dayanışma sonucunda ortaya çıkan, kendine has bir 'Eyvallah gözüm' hareketi vardır.Dark Knight Rises'ın son sahnesinde de mevcuttur.

Christian Bale 'Eyvallah Gözüm' hareketi;


Bu da Batman'dan;
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7uw8v2Ls61r268g1o2_400.gif


4-Matrix'i hepimiz çok özlüyoruz biliyorum.Ve evet biliyorum ki matrix'in yanından geçemez ama matrixvari kaliteli dövüş sahnesi özleminizi Christian Bale'li 'Equilibirium' filmiyle giderebilirsiniz.Kendisi konu olarak çok başarılı bir film.Ayrıca hayatı boyunca hiç bir duyguyu hissetmemiş bir insanın ilk kez Beethoven'ı dinlediği bir sahnesi vardır ki daha gerçekçi olamazdı.

5-Ve gelelim Christian Bale'den tırsacağamız ana.Kendisine duygusal bir bağ ile bağlanıp en sevdiğiniz oyunculardan birisine dönüşeceği anda, benim gibi birgün şöyle birşey ile karşılaşıp bilgisayarınızın başında gerilebilirsiniz.
   Terminator filminin çekimi sırasında gerçekleşmiş bir olaydır;


DAMLA KANER


Hiç yorum yok: